ClimbingTopo - KM 20
Descriere
Accesul se face cu masina pe soseua www.latestreplica.net DN 67D ce leaga Baile Herculane de Baia de Arama, pana in zona bornei kilometrice care indica distanta de 20km pina in Baile Herculane.
Pe partea opusa a raului Cerna se observa utanc inalt de aproximativ 2lungimi de coarda care are o poteca sapata in stinca cam la 3 metri de nivelul apei. Pe diedrul de pe acest tanc, ce se continua in lungimea a doua cu niste tavane, se desfasoara traseul
Cu exceptia traseului, toate traseele din acest sector se afla pe malul raului opus malului cu soseaua. Traversarea raului se face pe un podet aflat cam la 200 metri in amonte de tancul cu diedru. Dupa breitling replicas perioadele cu viituri(primavara), este foarte posibil ca acest podet sa fie distrus.

Traseele fac parte dintr-un sub-sector extrem de surplombat aflat cam la 200metri in amonte de podet. In perioadele cind nivelul apei este foarte scazut, www.innotizen.com e mai usor ca raul sa se traverseze direct prin apa la baza surplombei.
Restul traseelor se afla grupate pe diferite tancuri in aval de podet, extremitatea fiind trasata de si .

Cind nivelul raului e scazut, se poate lua apa potabila de pe malul Cernei dintr-un izvor aflat cam 20metri in amonte de tancul cu diedru. Se mai poate incerca si la gospodariile din jurul sectorului.

Categorii trasee pe dificultati

Toate traseele: grad  |  ordine

Usoare (< 8-) Medii (8 < 9+) Grele (9+/10- <) Proiecte
9 3 4 1
CS Alternative TM
Petzl RocTrip
Nike Air Max BW
Louboutin Sneakers Dames
cheap louboutin shoes
panerai replica Audemars Piguet replica Omega replica