ClimbingTopo - KM 20
Descriere
Sí Ugg es feo, tan moderno,replique rolex pero tan feo como una anchoa en aceite. Pero además de ser el pináculo de la moda, tienen una gran ventaja competitiva: son cálidos, suaves, cómodos, confortantes, todo a la vez. Entonces los replica watches perdonamos, eso es seguro. Pero encontré algo mejor que solo su aspecto práctico: ser cambiado. Completamente fuera de lo común con mi noche de glitter Ugg azul.
Cu exceptia traseului, toate traseele din acest sector se afla pe malul raului opus malului cu soseaua. Traversarea raului se face pe un podet aflat cam la 200 metri in amonte de tancul cu diedru. Dupa breitling replicas perioadele cu viituri(primavara), este foarte posibil ca acest podet sa fie distrus.

Traseele fac parte dintr-un sub-sector extrem de surplombat aflat cam la 200metri in amonte de podet. In perioadele cind nivelul apei este foarte scazut, www.innotizen.com e mai usor ca raul sa se traverseze direct prin apa la baza surplombei.
Restul traseelor se afla grupate pe diferite tancuri in aval de podet, extremitatea fiind trasata de si .

Cind nivelul raului e scazut, se poate lua apa potabila de pe malul Cernei dintr-un izvor aflat cam 20metri in amonte de tancul cu diedru. Se mai poate incerca si la gospodariile din jurul sectorului.

Categorii trasee pe dificultati

Toate traseele: grad  |  ordine

Usoare (< 8-) Medii (8 < 9+) Grele (9+/10- <) Proiecte
9 3 4 1
CS Alternative TM
Petzl RocTrip
Nike Air Max BW
Louboutin Sneakers Dames
cheap louboutin shoes
panerai replica Audemars Piguet replica Omega replica