ClimbingTopo - Crucea Alba
Descriere
Sectorul Crucea Alba este compus din peretii aflati la sud-est de zona centrului vechi al statiunii Baile Herculane, pe partea stinga a vaii cum privim din zona Hotelului Cerna sau a izvorului cu apa plata.
Poteca de acces porneste din drumul ce ocoleste statiunea,replica uhren undeva deasupra izvorului cu apa plata, si urmareste ascendent firul de vale care se continua cu vilcelul evident ce desparte replique montre peretii in doua.

Timp aproximativ de deplasare de la sosea la
u-boat flightdeck replica watches pereti 15min.

Traseele clasice, mai vechi, se afla concentrate relativ in zona vilcelului despartitor. Acestea au finalul deasupra peretilor, iar retragerea se face pe poteca turistica care vine dinspre Izvorul Jelerau, trece pe la punctul de belvedere Crucea Alba si coboara in serpentine spre statiune. Sensul de mers pentru a ajunge in statiune este spre sud-vest, la dreapta cum se urca de la finalul traseelor spre poteca turistica.

In anul 2006, in urma unui stagiu-curs au fost amenajate citeva trasee de escalada. Pentru a se ajunge la ele, dupa ce poteca de acces din sosea ajunge la primii pereti, se urmareste spre dreapta poteca care se afla la baza peretilor.

Categorii trasee pe dificultati

Toate traseele: grad  |  ordine

Usoare (< 8-) Medii (8 < 9+) Grele (9+/10- <) Proiecte
6 1 0 1
CS Alternative TM
Petzl RocTrip
Nike Air Max BW
Louboutin Sneakers Dames
cheap louboutin shoes
panerai replica Audemars Piguet replica Omega replica