ClimbingTopo - Colibri
Descriere
dreptul casei cu numarul 130. Dupa 3 minute de mars, breitling replique montre parasiti spre dreapta cursul paraului pe un drum cu aspect galben, lutos. La inceput, drumul prezinta mai multe ramificatii spre livezile din imprejurimi insa, voi veti opta pentru varianta care urca. Dupa o portiune mai abrupta, drumul se largeste si devine replicas relojes suizos mai domol. La cca. 150 de metri INAINTE de intersectia cu drumul forestier pe care se vine in Varianta 2, veti gasi doua momai situate la un interval 50 de metri una de alta. Uitandu-va spre stanga, la cca. 50 de metri se remarca o stanca la care trebuie sa o ajungeti. Din acest punct urmati spre stinga poteca destul de evidenta aflata la baza stancii pentru a ajunge in cca 2 minute in zona de catarare.
replica rolex Apa potabila se poate lua de la fantanile din satul Pecinisca.
Varianta 2 (35 min.) porneste din apropierea carierei vechi situate la capatul satului Pecinisca si a , parcare posibila langa o stana. Urmati apoi un drum forestier evident, de buna calitate, pana la intersectia cu poteca pe care se urca in Varianta 1. In continuare, urmati portiunea de drum deja descrisa in versiunea precedenta.
Apa potabila se poate lua din din paraul ce trece pe linga stana, recomandabil in amonte de iazul format in dreptul stanii, sau de la fantanile din replique breitling navitimer satul Pecinisca.

Despre zona:
Fiind orientat spre vest, acest perete prezinta particularitateade a fi la adapost de soare in prima jumatate a zilei. Zona in care sunt situate traseele actuale este acoperita cu un lichen negru, rebarbativ, ceea ce o face putin frecventabila dupa ploaie. Totusi, peretele se usuca destul de repede. Trasee sunt echipate cu materiale de calitate. Distantele dintre asigurari sunt mai mari decit in majoritatea traseelor de escalada din.A variety of beautiful fashion bags online waiting for you to purchase, sale! free shipping!

Categorii trasee pe dificultati

Toate traseele: grad  |  ordine

Usoare (< 8-) Medii (8 < 9+) Grele (9+/10- <) Proiecte
7 0 0 0
CS Alternative TM
Petzl RocTrip
Nike Air Max BW
Louboutin Sneakers Dames
cheap louboutin shoes
panerai replica Audemars Piguet replica Omega replica