ClimbingTopo - Amfiteatru
Descriere
Sectorul Amfiteatru se afla la sud-est de zona hotelurilor Dacia,Minerva, Diana, Afrodita. Sectorul are doua mari parti: un perete paralel cu valea principala a Cernei - replica horloges Peretele Soimului, urmata la sud-vest (in dreapta cum privim dinspre hoteluri) de o zona asemanatoare unui amfiteatru, de unde vine si numele sectorului. Accesul se face dintr-o curba mai accentuata a drumului care ocoleste statiunea, deasupra de hoteluri. Poteca urca prin fanate si replica rolex apoi prin padure avind ca reper limita dintre Peretele Soimului si Amfiteatru. Inainte de ajunge in replica watches uk acest punct poteca se desparte pentru a ajunge in cele doua sub-sectoare.<

Timp aproximativ de deplasare din sosea la trasee 20-30min.

Traseele de aici sunt vechi sau foarte vechi, amenajate in principal cu pitoane sau eventual spituri manufacturate, insa nivelul de degradare al asigurarior este destul de mare. Citeva trasee, foarte putine ca numar, au fost reamenajate relativ recent cu materiale de calitate.
Traseele cu mai multe lungimi de coarda au iesirea pe platoul de deasupra peretilor. Retragerea la baza traseelor se face fie prin traseul Vilcelul Junglei aflat in sub-sectorul Amfiteatru si care este echipat cu cabluri si lanturi, fie prin vilcelul din stinga (nord-est) de Peretele Soimului.
Retragerea in rapel a intregului perete pe liniile traselor NU este recomandabila.High quality replica handbags from China >, full leather manufacture, cheap price, is your good choice!

Categorii trasee pe dificultati

Toate traseele: grad  |  ordine

Usoare (< 8-) Medii (8 < 9+) Grele (9+/10- <) Proiecte
36 8 0 0
CS Alternative TM
Petzl RocTrip
Nike Air Max BW
Louboutin Sneakers Dames
cheap louboutin shoes
panerai replica Audemars Piguet replica Omega replica